De NEXT IT-generatie, daar gelooft CGI in. We wachten niet af tot die er is, maar bouwen ’m zelf op. Onze werknemers zijn onze toekomst! Daarom helpen we ze de noodzakelijke stappen te zetten die nodig zijn om hun talenten te ontwikkelen, carrières vorm te geven en expertises op te bouwen. Want samen zijn wij vooruitstrevend, innovatief en versterken we elkaars groei. Dat is de kracht van de nieuwe generatie. Wil jij een baan voor de toekomst? Bekijk hier de vacatures!

DXC Technology (NYSE: DXC) is wereldwijd toonaangevend als onafhankelijke, end-to-end IT-dienstverlener en helpt klanten met innovatiekracht de kansen te benutten die verandering biedt. DXC Technology is ontstaan uit een fusie van CSC en het bedrijfsonderdeel Enterprise Services van Hewlett Packard Enterprise. Het bedrijf werkt voor bijna 6.000 klanten in de private en publieke sector in meer dan 70 landen. Onafhankelijkheid in technologie, talent van over de hele wereld en een uitgebreid partnernetwerk stellen DXC Technology in staat krachtige IT-diensten en -oplossingen van de volgende generatie te leveren. DXC Technology wordt erkend als een van de beste maatschappelijk verantwoorde ondernemingen wereldwijd. Kijk voor meer informatie op www.dxc.technology

Microsoft is een toonaangevend platform en organisatie met oplossingen voor productiviteitsverbetering voor de mobile-first en cloud-first wereld. Microsofts missie is om elke persoon en organisatie op onze planeet in staat te stellen meer te bereiken.

Als wereldwijd marktleider op het gebied van IT- en Professional Skillstrainingen, biedt Global Knowledge altijd actuele kennis gegeven door de beste docenten. Daarbij kies je wanneer, over welk onderwerp en op welke manier jij wilt leren. Wil jij carrière maken in de IT, zorg dan voor de juiste training met certificering. Bekijk de mogelijkheden op onze trainingsoverzicht

UWV biedt nieuw perspectief om werken en deelname aan de maatschappij te bevorderen. We stimuleren mensen om aan het werk te blijven of nieuw werk te vinden. We werken hierbij samen met gemeenten en private partijen. Samen met werkgevers willen we meer arbeidskansen realiseren.